Ηράκλειο: Είχε στην κατοχή του χάπια αμφεταμίνης

Χθες το πρωί 27 Ιουνίου, στο Ηράκλειο, ένας αλλοδαπός από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης των αστυνομικών αρχών για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία του κατηγορούμενου, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και κατάσχεσαν 112 δισκία αμφεταμίνης, καθώς και ποσότητα σκόνης, η οποία φαίνεται να προέρχεται από την απόξεση παρόμοιων δισκίων.

Η αμφεταμίνη, γνωστή για τις ψυχοδιεγερτικές της ιδιότητες, κατατάσσεται στις ναρκωτικές ουσίες και η κατοχή της χωρίς ιατρική συνταγή είναι παράνομη.

Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν περαιτέρω τις συνθήκες υπό τις οποίες ο κατηγορούμενος απέκτησε και κατείχε τις ναρκωτικές ουσίες, καθώς και πιθανούς συνδέσμους του με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών. Η υπόθεση αυτή αναδεικνύει τη συνεχή προσπάθεια των αρχών να περιορίσουν τη διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή και να προασπίσουν τη δημόσια ασφάλεια.

 

 

 

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept