Κρήτη: Τον συνέλαβαν για ενδοοικογενειακή βία και βρήκαν και ναρκωτικά!

Συνελήφθη χθες το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Σητείας, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και για ενδοοικογενειακή βία.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας.

Συγκεκριμένα, η προανάκριση για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας αποκάλυψε περαιτέρω παρανομίες. Στο πλαίσιο των ερευνών για καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθηκευτικό χώρο της οικίας του κατηγορούμενου. Κατά την έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις γλάστρες που περιείχαν τμήματα κορμών φυτών κάνναβης, φύλλα κάνναβης, καθώς και υλικά που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια κάνναβης, όπως λιπάσματα και λαμπτήρες φωτισμού.

Η έρευνα διεξάγεται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, το οποίο εξετάζει όλες τις πτυχές της υπόθεσης τόσο όσον αφορά τα ναρκωτικά όσο και την ενδοοικογενειακή βία. Οι αρχές συνεχίζουν την προανάκριση για να διασφαλίσουν την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και να οδηγήσουν τον κατηγορούμενο ενώπιον της δικαιοσύνης.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept