Ηράκλειο: Η κλήση στο ΕΚΑΒ για τραυματισμό από τροχαίο, η εξέταση των γιατρών και η αποκάλυψη για ενδοοικογενειακή βία!

Χθες στα Μάλια Χερσονήσου, ένα ασυνήθιστο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κατέληξε με την επέμβαση των αρχών και των υπηρεσιών υγείας.

Ένας νεαρός άνδρας και μια νεαρή γυναίκα, γεννημένοι το 2004 και το 1998 αντίστοιχα, και οι δύο Έλληνες, υποστήριξαν ότι είχαν τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα και κάλεσαν το ΕΚΑΒ για βοήθεια.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου για περαιτέρω εξέταση και θεραπεία. Εκεί, ο γιατρός που ανέλαβε την εξέταση της κοπέλας παρατήρησε ότι τα τραύματά της δεν συνάδουν με αυτά που προκύπτουν από τροχαίο ατύχημα. Οι κακώσεις της ήταν πιο συνεπείς με σωματική κακοποίηση, και αυτό προκάλεσε υποψίες στους γιατρούς.

Ακολούθησε λεπτομερής εξέταση και προανάκριση από τις αστυνομικές αρχές, που επιβεβαίωσε τις υποψίες του ιατρικού προσωπικού. Αποκαλύφθηκε ότι ο νεαρός άνδρας είχε προκαλέσει τις σωματικές βλάβες στη γυναίκα, πιθανότατα κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης. Το γεγονός ότι οι τραυματισμοί είχαν αρχικά παρουσιαστεί ως αποτέλεσμα τροχαίου ατυχήματος πιθανότατα ήταν προσπάθεια να καλυφθεί η αλήθεια και να αποφευχθούν οι νομικές συνέπειες της βίας.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept