Ηράκλειο: Κάπνισε μέσα στο αεροπλάνο και προσγειώθηκε στο… αστυνομικό τμήμα!

Αναστάτωση προκάλεσε ένας 35χρονος επιβάτης σε πτήση από Βουκουρέστι με προορισμό το Ηράκλειο, καθώς κατά τη διάρκεια της πτήσης παραβίασε τους κανονισμούς καπνίζοντας μέσα στο αεροπλάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος μετέβη στην τουαλέτα του αεροσκάφους και άναψε τσιγάρο, παρά τους σαφείς κανονισμούς που απαγορεύουν το κάπνισμα εν πτήσει. Τόσο οι αεροσυνοδοί όσο και οι επιβάτες της πτήσης αντιλήφθηκαν το γεγονός.

Το πλήρωμα έκανε επανειλημμένα υποδείξεις στον επιβάτη να σβήσει το τσιγάρο, όμως εκείνος όχι μόνο δε συμμορφώθηκε, αλλά συνέχισε να καπνίζει και εκτός της τουαλέτας, όταν επέστρεψε στην καμπίνα.

Η κατάσταση δημιούργησε έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια μεταξύ των επιβατών, ενώ το πλήρωμα του αεροσκάφους βρέθηκε σε δύσκολη θέση προσπαθώντας να επιβάλει την τάξη και την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Όταν η πτήση προσγειώθηκε στο Ηράκλειο, αστυνομικοί υπάλληλοι περίμεναν την αποβίβαση του 35χρονου και προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή του για παραβίαση των αεροπορικών κανονισμών και απείθεια.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept