Καθαρισμός… συνέχεια παράνομων χωματερών από τον Δήμο Ηρακλείου – Δείτε εικόνες

Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις χώρων που ασυνείδητοι μετατρέπουν σε παράνομες χωματερές – Εντείνονται οι έλεγχοι – Επιβάλλονται πρόστιμα σε παραβάτες

Όπως είχε προαναγγελθεί από την Δημοτική Αρχή και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Ενέργειας Νίκο Γιαλιτάκη, ενισχύθηκαν τα μηχανήματα που πλέον επιχειρούν πρωί και απόγευμα για να αποκαθιστούν τους χώρους που έχουν μετατραπεί σε χωματερές.

Παράλληλα, οι εποπτείες έχουν πυκνώσει και πραγματοποιούνται από στελέχη της Υπηρεσίας Καθαριότητας και της Δημοτικής Αστυνομίας, με σκοπό τον άμεσο καταλογισμό προστίμων σε πολίτες που προκαλούν τέτοιου είδους ρύπανση με την τοποθέτηση ογκωδών αντικειμένων σε δημόσιους χώρους.

Η Δημοτική Αρχή απευθύνει κάλεσμα προς τους πολίτες να συνεργαστούν και να αξιοποιήσουν τις δυο εντελώς δωρεάν υπηρεσίες του Δήμου για την απομάκρυνση των ογκωδών αντικειμένων: Την υπηρεσία καθορισμού ραντεβού για την απομάκρυνσή τους από τον χώρο τους (καλώντας στα τηλέφωνα 2813409660 ή 2813409661, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 14:00) ή της παράδοσης με δικό τους μέσο στον Σταθμό Μεταφόρτωσης (πίσω από το Αμαξοστάσιο του Δήμου στη Νέα Αλικαρνασσό, Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 08:00 έως τις 14:00).

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept