O Μανώλης Κουκουριτάκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου,
ο Μανώλης Κουκουριτάκης (Κουκουρίτης) του Γεωργίου, κάτοικος Μοιρών.

Ελεύθερος επαγγελματίας, πατέρας δύο παιδιών, τα οποία απέκτησε με τη σύζυγο του Ελένη Κουντάκη, ο Μανώλης Κουκουριτάκης ζει με την οικογένεια του στην έδρα του Δήμου Φαιστού, όπου είναι μέλος του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου. Το ενδιαφέρον του για τα κοινά τον έκανε να πάρει την απόφαση να είναι Υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές, συμμετέχοντας στην μεγάλη Παράταξη όλων των δημοτών και των δημοτισσών “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης “Η Παράταξη μας μεγαλώνει ολοένα με τη συμμετοχή όλο και περισσότερων συνδημοτών και συνδημοτισών μας, με κύριο χαρακτηριστικό τους την αγάπη για τον τόπο τους και την απόφαση τους να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και την προκοπή του. Καλωσορίζω στην “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου” τον Μανώλη Κουκουριτάκη, έναν δραστήριο, εργατικό συνδημότη μας με ενδιαφέρον για τα κοινά, που μπορεί να προσφέρει πολλά στον δήμο μας!”.

Όπως ανέφερε ο Μανώλης Κουκουριτάκης “Ο Δήμος Φαιστού, με τη συνδρομή όλων μας, μπορεί να βρει το δρόμο του προς την ανάπτυξη, προς όφελος όλων των δημοτών και των δημοτισσών του που θέλουν την προκοπή του τόπου τους, ανοίγοντας δρόμους και για τις επόμενες γενιές. Ευχαριστώ τον Γιάννη Μαθιουδάκη, Επικεφαλής της Παράταξης και όλους όσους συμμετέχουν σε αυτήν για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους σε μια μεγάλη κοινή προσπάθεια για το κοινό καλό!”.

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept