Κρήτη: Νέα φωτιά απετράπη χάρη στην άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής και κατοίκων

Το πρωί του Σαββάτου ξέσπασε φωτιά στο Ροδοβάνι του Δήμου Καντάνου – Σελίνου, προκαλώντας αρχικά ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ανταποκρίθηκε αμέσως, αποστέλλοντας δυνάμεις και εξοπλισμό στο σημείο, καταφέρνοντας να ελέγξει τη φωτιά πριν αυτή εξαπλωθεί και προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις εργάστηκαν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιώντας οχήματα και εναέρια μέσα για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς. Παρά τις αντίξοες συνθήκες με τις υψηλές θερμοκρασίες και τους ισχυρούς ανέμους, κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η άμεση ανταπόκριση της πυροσβεστικής αποδίδεται στην καλά οργανωμένη προετοιμασία και τον συντονισμό των δυνάμεων. Οι τοπικές αρχές και οι κάτοικοι συνέβαλαν επίσης, παρέχοντας πληροφορίες και υποστήριξη στους πυροσβέστες.

Παρόλο που η φωτιά κατασβέστηκε, η πυροσβεστική υπηρεσία παραμένει σε επιφυλακή λόγω των συνεχιζόμενων υψηλών θερμοκρασιών και των ισχυρών ανέμων που αυξάνουν τον κίνδυνο νέων πυρκαγιών.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept