Κρήτη: Μυστήριο με τουρίστα ο οποίος συνελήφθη οπλισμένος

Οι Αρχές του Ρεθύμνου βρίσκονται αντιμέτωπες με μια περίεργη υπόθεση τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς συνέλαβαν έναν 22χρονο άνδρα που κυκλοφορούσε οπλισμένος με γεμάτη γεμιστήρα.

Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι Σομαλός που γεννήθηκε στην Κένυα, κατέχει σουηδικό διαβατήριο και ζει στην Ισπανία.

Ο 22χρονος έφτασε στην Κρήτη στις 22 Ιουλίου μέσω του αεροδρομίου του Ηρακλείου, όπως επιβεβαιώνει η Ελληνική Αστυνομία. Η υπόθεση, αν και φαίνεται ως ένα απλό περιστατικό οπλοφορίας, έχει προκαλέσει ανησυχία λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του δράστη και της εχθρικής του στάσης απέναντι στις Αρχές.

Η σύλληψη του 22χρονου σήμανε συναγερμό από την πρώτη στιγμή. Οι Αρχές ανησυχούν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δράστη, ενώ η άρνησή του να συνεργαστεί δυσκολεύει την εξιχνίαση της υπόθεσης. Παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το πού βρήκε το όπλο και τη γεμιστήρα, ποιες είναι οι επαφές του στην Κρήτη και ποιος ήταν ο σκοπός του ταξιδιού του.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept