Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη: Εντοπίστηκαν 12 φυτείες κάνναβης!

Μια ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της παράνομης καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης πραγματοποιήθηκε στις 3 Αυγούστου στην Κρήτη.

Η δράση αυτή ήταν αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, με τη συμμετοχή των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Χανίων και Ρεθύμνου. Επιπλέον, η επιχείρηση υποστηρίχθηκε από το Τμήμα Ειδικής Καταστατικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης και άλλες αστυνομικές δυνάμεις.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν δώδεκα φυτείες κάνναβης σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων και Ρεθύμνου. Οι αρχές κατάσχεσαν συνολικά 195 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία είχαν ύψος έως και 3,5 μέτρα.

Στα Χανιά, συνελήφθη ένας ημεδαπός που καλλιεργούσε μία από τις φυτείες. Στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Η επιχείρηση κατέληξε στην κατάσχεση σημαντικού αριθμού πειστηρίων από τους χώρους των φυτειών, που θα βοηθήσουν στις περαιτέρω έρευνες.

Η προανάκριση διενεργείται από τα Τμήματα Δίωξης Ναρκωτικών των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Χανίων και Ρεθύμνου, τα οποία συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν και άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept