Μεσαρά: Συγκίνηση στο 40ήμερο Μνημόσυνο του Μιχάλη…

Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση που επικράτησε στον Ιερό Ναό Αγίου Ισιδώρου στον Βαλή Δήμου Γόρτυνας, όπου την Κυριακή 4 Αυγούστου τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του 20χρονου Μιχάλη Δουλγεράκη από τις Γκαγκάλες, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Γορτύνης & Αρκαδίας Μακαρίου και του ιερέα πατέρα του αδικοχαμένου σε τροχαίο δυστύχημα νεαρού, π. Αντώνιου.

Το μνημόσυνο τελέστηκε παρουσία της μητέρας του Μιχάλη, πρεσβυτέρας Καλλιόπης Σελληνιωτάκη, των αδερφών του Αιμιλίας & Αθανασίας-Παρασκευής, των παππούδων και των γιαγιάδων του Μιχάλη & Αιμιλίας Δουλγεράκη και Αντώνη & Αθανασίας Σεληνιωτάκη.

Όπως αναφέρει σε ευχαριστήρια ανακοίνωση της, σήμερα Δευτέρα 5 Αυγούστου, η οικογένεια Δουλγεράκη:

“Πέρασαν σαράντα ημέρες από τον μισεμό του Μιχάλη μας.
Χθες Κυριακή 4 Αυγούστου, τελέσαμε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του.
Αισθανθήκαμε για άλλη μία φορά την ζεστασιά της αγάπης σας, είτε με την παρουσία σας είτε με μηνύματα και τηλεφωνήματα, που αλήθεια μας συγκινούν και μας δίνουν κουράγιο.
Ευχαριστούμε θερμά τον καθένα και την καθεμία από εσάς ξεχωριστά για την συμμετοχή σας στο πένθος μας και για ότι προσφέρατε και πάλι ποικιλοτρόπως στην μνήμη του Μιχάλη μας.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Ποιμενάρχη μας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριο που προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και του μνημοσύνου για τον Μιχάλη μας,
τους αγαπητούς Πρεσβυτέρους,
τους ιεροψάλτες που εκόσμησαν τα δύο αναλόγια,
και τους αγαπητούς Πρεσβυτέρους που ήθελαν να συμμετάσχουν αλλά δεν μπόρεσαν λόγω των υποχρεώσεων στις Ενορίες τους, υποσχόμενοι ότι σε ένα από τα επόμενα μνημόσυνα θα έχουν την ευκαιρία.
Σας ευχαριστούμε θερμά,
Οι γονείς του Μιχάλη
Ιερεύς Αντώνιος Δουλγεράκης και Καλλιόπη Σεληνιωτάκη, Οι αδελφές Αιμιλία και Αθανασία-Παρασκευή”.

 

 

πηγή: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept