Κρήτη: Άρπαξε φωτιά σκάφος που μετέφερε τουρίστες!

Μία πυρκαγιά που ξέσπασε σε τουριστικό σκάφος στα ανοιχτά του κόλπου του Κολυμβαρίου το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Αυγούστου, προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος στα Χανιά.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού, το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός τουριστικού περιηγητικού πλου από το λιμάνι του Κολυμβαρίου προς την περιοχή Μενιές Κολυμβαρίου. Μια μικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο μηχανοστάσιο, στην αριστερή μηχανή του σκάφους. Ευτυχώς, η φωτιά κατασβέστηκε αμέσως από το πλήρωμα.

Με τη συνδρομή ενός άλλου επιβατηγού-τουριστικού πλοιαρίου, το σκάφος επέστρεψε με ασφάλεια στο λιμάνι του Κολυμβαρίου. Το Λιμενικό Σώμα απαγόρευσε τον απόπλου του σκάφους μέχρι να προσκομιστεί πιστοποιητικό αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Σημειώνεται ότι δεν υπήρξε θαλάσσια ρύπανση από το περιστατικό. Οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept