Ρεκόρ επισκεψιμότητας στην Κνωσσό: Κοσμοσυρροή και τεράστιες… ουρές – Κοντά στα 1.000.000 εισιτήρια!

Η εικόνα έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού είναι καθημερινά γεμάτη από πλήθη και ουρές πολλών μέτρων, καθώς η τουριστική κίνηση φτάνει στο αποκορύφωμά της αυτή την περίοδο.

Επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου καταφθάνουν στην Κρήτη με μεγάλη προσμονή και υπομονή, περιμένοντας να εισέλθουν και να θαυμάσουν από κοντά το μοναδικό μνημείο της Κνωσού.

Η Κνωσός, κάθε χρόνο, συγκεντρώνει τεράστιους αριθμούς επισκεπτών, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο και παίζοντας σημαντικό ρόλο στην οικονομία της χώρας με τους μεγάλους τζίρους που πραγματοποιεί. Οι επισκέπτες δεν έρχονται μόνο για να δουν τα αρχαιολογικά ευρήματα, αλλά και για να βιώσουν την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά που εκπέμπει αυτός ο χώρος.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αυξημένης επισκεψιμότητας, ο αριθμός των επισκεπτών φέτος αναμένεται να χτυπήσει νέο ρεκόρ. Ο Αύγουστος, ειδικά, έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ επισκεψιμότητας, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη διεθνή αναγνώριση και τη σημαντικότητα του μνημείου.

Η Κνωσός συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς και σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, ενισχύοντας την τουριστική δυναμική της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept