Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον αγαπητό Χριστόφορο…

Η είδηση του τραγικού θανάτου του 32χρονου Χριστόφορου Χρήστου έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια της Πυροσβεστικής και όχι μόνο.

Ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στα νερά του Κουρταλιώτικου φαραγγιού, προκαλώντας σοκ και θλίψη σε συναδέλφους και φίλους.

Ο Χριστόφορος υπηρετούσε με αφοσίωση ως αξιωματικός ειδικών καθηκόντων στα γραφεία της Περιφερειακής Διοίκησης της Πυροσβεστικής, φέρνοντας την τεχνογνωσία του ως διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και τεχνολόγος υπολογιστών. Οι συνάδελφοί του τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο με εξαιρετικό ήθος και επαγγελματισμό.

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του θα τον αποχαιρετήσουν σήμερα, Πέμπτη (08/08) στις 15:30, στον ιερό ναό Παναγίας Σταυροφόρων, δίπλα στο παλιό νοσοκομείο (Απολλώνιο). Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου όλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Χριστόφορο.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept