Στάχτη και αποκαΐδια αφήνει η φωτιά στο Ρέθυμνο – Ανυπολόγιστες οι καταστροφές (pics & vid)

Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες που αναδύονται από τις καταστροφές που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα στους οικισμούς του Νοτίου Αμαρίου.

Μέχρι στιγμής, οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες, με τα χωριά Αποδούλου και Βαθιακό να έχουν πληγεί σοβαρά. Παλιά σπίτια και αποθήκες γύρω από τους δύο οικισμούς έχουν μετατραπεί σε στάχτη, αφήνοντας πίσω τους μόνο συντρίμμια και καπνό.

Το πραγματικό μέγεθος των καταστροφών δεν μπορεί ακόμα να αποτυπωθεί, όσο η πυρκαγιά παραμένει σε εξέλιξη. Ο απολογισμός, που αναμένεται αποκαρδιωτικός, εκτιμάται πως θα αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες, όταν θα έχει περιοριστεί το μέτωπο και θα γίνει εφικτή η εκτίμηση της κατάστασης.

Επιπλέον, το πέρασμα της φωτιάς δεν άφησε ανέπαφους ούτε τους στύλους ηλεκτροδότησης, με τρεις από αυτούς να καταστρέφονται. Το αποτέλεσμα είναι αρκετοί οικισμοί να μένουν χωρίς ρεύμα, επιδεινώνοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept