O Αντώνης Χατζηδάκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου,
ο Αντώνης Χατζηδάκης από το Καστέλι.

Πολύτεκνος πατέρας, έξι παιδιών, ο οποίος κατοικεί σε ένα από τα πιό ξεχωριστά χωριά του Δήμου Φαιστού, στην περιοχή του ιστορικού -και δυστυχώς αναξιοποίητου- “Λαβυρίνθου”, ο Αντώνης Χατζηδάκης είναι καταξιωμένος Μουσικός Παραγωγός με μεγάλη συνεισφορά στην δισκογραφική καταγραφή της κρητικής μουσικής παράδοσης.
Πνεύμα ανήσυχο, ιδιαίτερα μαχητικός, αγωνιστής και άνθρωπος που ξέρει να διεκδικεί πράγματα για τον τόπο του και τους συνδημότες του, διαθέτοντας εξαιρετικό “λέγειν”, με νόημα και ουσία, ο Αντώνης Χατζηδάκης έχει μεγάλη και επιτυχημένη εμπειρία στα κοινά και στην Αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστελίου, με γόνιμη θητεία στα δημοτικά πράγματα, αφήνοντας έργο.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Είναι τιμή και τεράστιο ώφελος για την Παράταξη μας και τον Δήμο μας να συμπορεύονται μαζί μας, στην κοινή μας προσπάθεια για την πρόοδο του τόπου μας, άνθρωποι με την εμπειρία, την αποφασιστικότητα, το πείσμα, τη θέληση και την εργατικότητα του Αντώνη Χατζηδάκη! Τον καλωσορίζουμε στην Συμμαχία Προόδου και είμαστε σίγουροι ότι θα υπερβάλλει τον εαυτό του στην προσφορά στα κοινά, σε αυτή τη νέα εποχή για τον Δήμο Φαιστού!”.

Όπως ανέφερε ο Αντώνης Χατζηδάκης:

“Ο Δήμος μας χρειάζεται έργα, άμεσα, χωρίς χρονοτριβή και χωρίς περιττά λόγια. Όλοι εμείς που αγαπάμε και πονάμε τον τόπο μας, γνωρίζουμε τα προβλήματα, τις ελλείψεις, τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο Φαιστού και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε ενωμένοι για να προοδεύσει η περιοχή μας! Γι αυτό συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στην Παράταξη “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”, με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, πιστεύοντας ακράδαντα ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!”.

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept