Κρήτη: Θλίψη για το θάνατο της Βαρβάρας Μερεσεντόγλου – «Ένας άνθρωπος με μεγαλείο ψυχής που τίμησε τον χώρο της υγείας»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας εκφράζει βαθιά θλίψη για την απώλεια της Διευθύνουσας Βαρβάρας Μερεσεντόγλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Με αφοσίωση και αυταπάρνηση, υπηρέτησε ως Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Ιεράπετρας από το 2008 έως σήμερα, αφήνοντας πίσω της ανεξίτηλα ίχνη αγάπης και προσφοράς.

Οι συνάδελφοί της θα θυμούνται πάντα τις καλές στιγμές που μοιράστηκαν μαζί της και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Παράλληλα, την αποχαιρετά με ανακοίνωσή του και το 5ο Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο και την πολύτιμη συνεισφορά της στην υγεία και την κοινότητα.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

«Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για τον χαμό της αγαπημένης μας Διευθύνουσας Μερεσεντόγλου Βαρβάρας που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 60 ετών.

Η κα Μερεσεντόγλου διετέλεσε Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας από το 2008 μέχρι και σήμερα, πάντα πρόθυμη να εξυπηρετήσει και παράλληλα να φέρει εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο της διεύθυνσης του προσωπικού.

Όλοι θα θυμόμαστε καλές στιγμές από σένα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας».

Η ανακοίνωση του 5οΠ.Τ. ΚΡΗΤΗΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του 5οΠ.Τ. ΚΡΗΤΗΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια από τη ζωή, του εκλεκτού μέλους και λατρευτής σε όλους συναδέλφου Διευθύντριας

Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γεν. Νοσοκομείου -ΚΥ Ιεράπετρας ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΜΕΡΕΣΕΝΤΟΓΛΟΥ !

Ενός ανθρώπου με μεγαλείο ψυχής που τίμησε το επάγγελμα, που εργάστηκε σκληρά και αφιέρωσε τη ζωή της στο συνάνθρωπο!

Στη μνήμη της συναδέλφου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στον Παγκρήτιο σύλλογο γονέων και φίλων παιδιών με καρκίνο «Ηλιαχτίδα».

Η κηδεία της θα τελεστεί την Παρασκευή 16 Αυγούστου, στις 6 μ.μ., στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας».

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept