Ηράκλειο: Mάζεψαν χρήματα για την εκκλησία του χωριού τους!

Για την ολοκλήρωση των έργων αναστήλωσης στον κεντρικό ναό της Αγίας Βαρβάρας στο ομώνυμο χωριό του Δήμου Γόρτυνας, ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Το κέντρο της Κρήτης” & ο Αθλητικός Σύλλογος, σε συνεργασία με την ενορία, κινητοποιήθηκαν για την οικονομική ενίσχυση της εκκλησίας τους.

Στο πλαίσιο της θεατρικής βραδιάς “Πες μου ότι είναι ψέμα- Επιχείρηση Ωρωπός” με τον Αγιοβαρβαρίτη ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη, που παρουσιάστηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού, με ελεύθερη είσοδο, χρηματοδοτούμενο από την Περιφέρεια Κρήτης, ο Σύλλογος κάλεσε όσους μπορούν και θέλουν να συνεισφέρουν για το ναό της Αγίας Βαρβάρας.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου (που φωτογραφήθηκαν μαζί με τους ηθοποιούς της παράστασης Κώστα Αποστολάκη, Σπύρο Πουλή, Μάνο Πίντζη, Αντώνη Καλομοιράκη, Εύη Κολιούλη):

“Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Κρήτης για την προσφορά της παράστασης ώστε να καταφέρουμε ως Πολιτιστικός Συλλόγος, Αθλητικός Συλλόγος και Ενορία Αγίας Βαρβάρας να μαζέψουμε χρήματα για την ολοκλήρωση των έργων του μεγάλου ναού μας.

Επίσης ευχαριστούμε τον Πελεκανάκη Νίκο για την πρωτοβουλία αυτή.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο αυτόν τον κόσμο που έδειξε τη στήριξή του στη προσπάθεια αυτή!!!”.

 

 

πηγή: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept