Νύχτα τρόμου για ζευγάρι στο Ηράκλειο: Προσπάθησαν να βιάσουν 19χρονη – Επιτέθηκαν στον φίλο της

Μια δυσάρεστη περιπέτεια βίωσε ένα νεαρό ζευγάρι Ολλανδών τουριστών, ηλικίας 18 και 19 ετών, τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Χερσόνησο.

Το ζευγάρι έκανε βόλτα στα βραχάκια της περιοχής όταν δέχτηκε επίθεση από δύο νεαρούς άνδρες, οι οποίοι, σύμφωνα με τις καταγγελίες, είναι από το Σουδάν και εργάζονται σε ξενοδοχεία της περιοχής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο δράστες πλησίασαν το ζευγάρι με άγριες διαθέσεις. Ο ένας από αυτούς πιάστηκε στα χέρια με τον νεαρό Ολλανδό, ενώ ο άλλος κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την κοπέλα, κατεβάζοντας το παντελόνι του και επιχειρώντας να προβεί σε πράξη που αποδίδεται ως απόπειρα βιασμού.

Η υπόθεση αυτή αναμένεται να απασχολήσει έντονα τις αρχές και την τοπική κοινωνία, δεδομένης της σοβαρότητας των κατηγοριών. Οι δύο νεαροί Σουδανοί που συνελήφθησαν, αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν απόπειρα βιασμού και σωματική βία. Οι κατηγορίες αυτές ενδέχεται να επιφέρουν αυστηρές ποινές, εάν αποδειχθούν στο δικαστήριο.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και αγανάκτηση στην περιοχή, ιδιαίτερα λόγω του ότι οι κατηγορούμενοι εργάζονται σε ξενοδοχεία της περιοχής, η οποία αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό. Η άμεση αντίδραση των αρχών και η σύλληψη των δραστών αποτελεί μια πρώτη απάντηση, ωστόσο το ζήτημα της ασφάλειας των τουριστών στην περιοχή αναμένεται να τεθεί υπό σοβαρή εξέταση.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept