Ηράκλειο: Οι δραματικές στιγμές και οι απέλπιδες προσπάθειες για να κρατήσουν στην ζωή τον 56χρονο που εξέπνευσε στη θάλασσα

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στη Χερσόνησο με τον πνιγμό ενός 56χρονου άνδρα από τη Ρουμανία, όπου, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των διασωστών, τόσο των ναυαγοσωστών της “Ωκεανίς” όσο και του ΕΚΑΒ, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες στις 17:10 στην παραλία δυτικά του λιμεναρχείου, όταν ο 56χρονος έχασε τις αισθήσεις του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αν και το σημείο δεν διέθετε ναυαγοσωστική κάλυψη, το προσωπικό του σκάφους που λιμενίζεται στο λιμάνι της Χερσονήσου έσπευσε άμεσα.

Οι ναυαγοσώστες ξεκίνησαν αμέσως διαδικασίες Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) με απινιδωτή, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεχίζοντας την προσπάθεια ανάνηψης.

Παρά τις επτά δόσεις αδρεναλίνης και τις επανειλημμένες προσπάθειες για αποκατάσταση του καρδιακού ρυθμού, ο άνδρας παρέμεινε σε κατάσταση ασυστολίας. Το λιμενικό ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν.

 

 

 

 

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept