Κρήτη: Θρήνος για τον χαμό της Στέλλας – «Ζήλεψε ο χάρος την ομορφιά και την καλοσύνη σου»

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου η απώλεια μιας νέας και αγαπητής συναδέλφου.

Η Στέλλα, εργαζόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στους συναδέλφους της όσο και στην ευρύτερη κοινότητα του νοσοκομείου.

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ρεθύμνου εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια της Στέλλας, αναφέροντας ότι η εκλιπούσα υπήρξε μια μαχητική και καλόκαρδη παρουσία στο χώρο εργασίας της. Οι συνάδελφοί της θα τη θυμούνται για το χαμόγελό της και την αφοσίωσή της στο λειτούργημα που επιτελούσε.

«Έφυγες τόσο νέα… ζηλέψε ο χάρος την ομορφιά και την καλοσύνη σου. Πάλεψες, ήσουν μαχήτρια», αναφέρει το συγκινητικό μήνυμα του σωματείου, απευθύνοντας παράλληλα λόγια συμπαράστασης και κουράγιου στην οικογένεια της εκλιπούσας.

Η Στέλλα θα μείνει στη μνήμη όλων ως ένα πρόσωπο φωτεινό, με το γέλιο και την καλοσύνη της να αποτελούν για πάντα σημείο αναφοράς. «Καλό ταξίδι στο φως, Στέλλα μας», καταλήγει το μήνυμα των συναδέλφων της.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept