«Πνίγηκε» το Ηράκλειο – Σοκάρουν οι εικόνες από το Παλαιόκαστρο – Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα, οι δρόμοι έγιναν ποτάμια! (pics & vids)

Σοβαρές πλημμύρες και εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση που έπληξε το Ηράκλειο, βυθίζοντας διάφορες περιοχές στο νερό και τη λάσπη.

Οι εικόνες από τον οικισμό του Παλαιοκάστρου είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης, με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, απειλώντας άμεσα τα σπίτια και τις περιουσίες των κατοίκων.

Ένας χείμαρρος από νερό και χώμα έχει κατακλύσει τους δρόμους της περιοχής, φτάνοντας μέχρι τις αυλές των σπιτιών, ενώ η στάθμη του νερού συνεχίζει να αυξάνεται επικίνδυνα. Ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στη μέση του δρόμου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, δείχνοντας την ένταση της πλημμύρας.

Οι κάτοικοι παρακολουθούν με αγωνία από τα μπαλκόνια τους, καθώς οι δρόμοι «καταπίνονται» από τον χείμαρρο που έχει δημιουργηθεί, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τις περιουσίες τους και τη σωματική τους ακεραιότητα.

 

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept