Ηράκλειο: Δίνουν 5.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορία για τους κλέφτες

Σε μια θρασύτατη κλοπή από υποδομή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας προχώρησαν άγνωστοι δράστες, προκαλώντας σοκ και οργή στην τοπική κοινωνία.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, όταν διαρρήκτες με γνώσεις υδραυλικών αφαιρούσαν με δεξιοτεχνία είδη υγιεινής, ντουλάπια κουζίνας, νεροχύτες, μεσόπορτες και αναλώσιμα υλικά από το κτίριο της Σχολής Κεραμικής στη Λιβάδα, Θραψανό. Οι δράστες δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς κατάφεραν να κλέψουν ακόμη και τον ηλιακό θερμοσίφωνα από την οροφή του κτιρίου, λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη λειτουργίας της σχολής.

Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, Βασίλης Κεγκέρογλου, επισκέφθηκε το σημείο και ήρθε αντιμέτωπος με τις αποκαρδιωτικές εικόνες της κλοπής, που προκάλεσαν έντονη αγανάκτηση.

κλοπή

“Ντροπή και ξανά ντροπή, αφού τα στοιχεία δείχνουν ότι οι διαρρήκτες δεν είναι ούτε ξένοι, ούτε ειδικές ομάδες.  Με τη χορηγία συμπολίτη μας διατίθενται 5.000 ευρώ για κάθε πληροφορία που θα μας δοθεί εμπιστευτικά και οδηγεί ευθέως στην αποκάλυψη των κλεφτών και την ανεύρεση των κλοπιμαίων! Πρόκειται για μία απαράδεκτη, προκλητική και οργανωμένη ενέργεια με σοβαρό αντίκτυπο στη κοινωνία και τους Δημότες αλλά και το Δήμο συνολικά που μέσω της Τεχνικής του Υπηρεσίας έχει επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου για την ολοκλήρωση του πρότζεκτ της Σχολής Κεραμικής σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας», ανέφερε ο Δήμαρχος Βασίλης Κεγκέρογλου.

κλοπή

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Γιώργος Μελεμενής, προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδας, ενώ στο σημείο βρέθηκε η Σήμανση για τη λήψη αποτυπωμάτων, με την ελπίδα να εντοπιστούν οι δράστες.

Διάρρηξη

Διάρρηξη

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept