Άνδρας που είχε καταδικαστεί σε ενδοοικογενειακή βία στην Κρήτη διασώθηκε στο Άγιο Όρος και συνελήφθη

Ανατροπή στην επιχείρηση διάσωσης ενός 40χρονου άνδρας που βρέθηκε εγκλωβισμένος σε βραχώδη περιοχή στο Άγιο Όρος και χρειάστηκε τη συνδρομή της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης για τον εγκλωβισμό του άνδρα στην περιοχή Φρικτά Καρούλια και στο σημείο απευθείας έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες και η ορειβατική ομάδα της 2η ΕΜΑΚ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μετά τη διάσωση του 40χρονου, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, από το 2018.

Πρόκειται για καταδικαστική απόφαση φυλάκισης δύο ετών, από το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων για τον 40χρονο, η οποία είχε εκδοθεί τον Ιούνιο του 2018 και επαναφέρθηκε προς εκτέλεση τον Ιούνιο του 2023 με απόφαση του Τμήματος Εκτέλεσης Ποινών της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων.

Ο 40χρονος μετά τη σύλληψή του το βράδυ της Τετάρτης, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept