Κρήτη: 40 ημέρες χωρίς τον Θοδωρή, τον Νίκο και τον Αλέξανδρο (pics)

Σαράντα μέρες συμπληρώθηκαν από την ημέρα του τροχαίου δυστυχήματος που έγινε επί του ΒΟΑΚ στον κόμβο του Γαλατά, με τρία νέα παιδιά, να χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

 

τροχαίο γαλατάς μνημόσυνο

Το πρωί της Κυριακής (22/9), πραγματοποιήθηκαν τα μνημόσυνα του Αλέξανδρου, του Νίκου και του Θοδωρή, που το νήμα της ζωής τους κόπηκε τόσο άδικα.

τροχαίο γαλατάς μνημόσυνο

Στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στα Λενταριανά, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στις Μουρνιές και στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Κατσιφαριανά, βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι των τριών αδικοχαμένων παιδιών, για να τιμήσουν τη μνήμη τους.

τροχαίο γαλατάς μνημόσυνο

Ο πόνος τους ήταν βουβός, ενώ ζητούν να διευκρινιστούν τα αίτια του συμβάντος αλλά και να ληφθούν δραστικά μέτρα ώστε να μην υπάρξουν άλλοι νεκροί στους δρόμους της Κρήτης.

τροχαίο γαλατάς μνημόσυνο

Ο άδικος χαμός τους, άνοιξε ξανά τη συζήτηση για την οδική ασφάλεια στον ΒΟΑΚ και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για να είναι ασφαλής ο αυτοκινητόδρομος.

zarpanews.gr

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept