Με μεράκι και αγάπη λύνεις όλα τα προβλήματα: Νηπιαγωγείο στις Μοίρες απέκτησε υπερσύγχρονες τουαλέτες (pics)

Μετά από πολυετείς εκκλήσεις εκπαιδευτικών και γονέων, ανακαινίστηκαν τουαλέτες του 3ου Νηπιαγωγείου Μοιρών, βελτιώνοντας σημαντικά τις συνθήκες υγιεινής για τους μικρούς μαθητές.

Για πάνω από 10 χρόνια, οι τουαλέτες του σχολείου παρέμεναν σε άθλια κατάσταση, προκαλώντας δυσαρέσκεια και ανησυχία τόσο στους γονείς όσο και στους δασκάλους, με τις ανάγκες να είναι μεγάλες καθώς εξυπηρετούσαν 45 παιδιά, ενώ οι εκπαιδευτικοί δεν διέθεταν ξεχωριστές εγκαταστάσεις.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επίλυση του προβλήματος, συγκεντρώνοντας μέρος του ποσού για την ανακαίνιση μέσω δράσεων και πρωτοβουλιών. Το συνολικό κόστος των εργασιών ανήλθε στα 6.480 ευρώ, με το μισό να καλύπτεται από τις δράσεις του σχολείου. Επιπλέον, μια τοπική επιχείρηση ανέλαβε την παροχή υλικών και εργασίας χωρίς καμία αμοιβή, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός σύγχρονου χώρου υγιεινής, ενώ τη βοήθεια του προσέφερε και ο Δήμαρχος Γρηγόρης Νικολιδάκης.

Οι νέες εγκαταστάσεις, οι οποίες πλέον καλύπτουν όλες τις ανάγκες των παιδιών, αποτελούν ένα σημαντικό βήμα προς τη βελτίωση των συνθηκών στα δημόσια σχολεία της περιοχής.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept