Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση του Περιφερειακού δρόμου Τυμπακίου

 Κυκλοφοριακή ανάσα για το Τυμπάκι

”Μονόδρομος” μέχρι τώρα ο κεντρικός δρόμος Τυμπακίου  για βαρέα οχήματα (φορτηγά λεωφορεία κλπ) ακόμα και τις ημέρες  λαϊκής αγοράς, τοπικών εορτών κλπ, εφόσον τα διερχόμενα οχήματα από και προς Ρέθυμνο και Ηράκλειο  αναγκαστικά πρέπει να διασχίσουν την Κωμόπολη.

Η νυν δημοτική αρχή από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της έβαλε στόχο την επίλυση αυτού του μεγάλου κυκλοφορικού θέματος.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της τεχνικής υπηρεσίας του εν λόγω δήμου,  με τη βοήθεια του τότε υφυπουργού Αθλητισμού  Λευτέρη Αυγενάκη, το υπουργείο εθνικής άμυνας παραχώρησε την απαιτούμενη έκταση (στο πρώην 2ο ΠΕΚ) προκειμένου ο περιφερειακός δρόμος να ξεκινάει από το ”δέλτα”  και να καταλήγει στη διακλάδωση έναντι s/m Xαλκιαδάκη.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Γιάννη Φασωμυτάκη, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης έχει προγραμματιστεί και μάλιστα άμεσα  μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης κόμβος στο ”δέλτα” ο οποίος θα συνδέει το νέο περιφερειακό, με τους δρόμους: Αγίας Γαλήνης, Κόκκινου Πύργου και Τυμπακίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Χ.Πατρικαλάκης

 

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept