Μεσαρά: Προφυλακίστηκε ο 22χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Δευτέρας ο 22χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο, στις 3 Αυγούστου, ενώ βρισκόταν μέσα στο εν κινήσει αυτοκίνητό του στην Μεσαρά.

Ο 22χρονος μετά από τις εβδομάδες που κρυβόταν και διέφευγε της σύλληψης παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές την περασμένη εβδομάδα και οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον ανακριτή μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε τις προηγούμενες ημέρες.

Η διαδικασία ήταν ολιγόλεπτη με τον συνήγορο υπεράσπισης του 22χρονου, Διονύση Βέρρα να καταθέτει απολογητικό υπόμνημα στον ανακριτή, ενώ ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι θέλει να διατηρήσει το δικαίωμα της σιωπής και πρόσθεσε ότι θα επανέλθει σε δεύτερο χρόνο όταν θα είναι έτοιμος ψυχολογικά.

Ο 22χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μετά το αιματηρό περιστατικό που “έστειλε” τον νεαρό φοιτητή της Γεωπονικής στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept