“Έχουμε γαμπρό, έναν άγγελο. Φορέστε τα καλά σας… Φέρτε ένα λουλούδι, αλλά ούτε μία σφαίρα”

Συγκλονιστικό κάλεσμα της μητέρας του 22χρονου που χάθηκε άδικα στην “άσφαλτο”

Το Ηράκλειο και η Κρήτη θρηνούν τον χαμό ενός ακόμα νέου παιδιού.

«Έχουμε γαμπρό, έναν άγγελο. Φορέστε τα καλά σας, αν θέλετε λευκά. Φέρτε ένα όμορφο λουλούδι, φέρετε μαντολίνα αλλά ούτε μία σφαίρα», γράφει η μητέρα του 22χρονου στην ανάρτησή της, λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, μετά από μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο.

Η κηδεία του 22χρονου θα γίνει σήμερα στις 14:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στο ΠΑΓΝΗ. Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο πένθος και τον χαμό για τον θάνατο ενός νεαρού παιδιού, η οικογένεια του 22χρονου παιδιού που έφυγε από την ζωή έπειτα από τροχαίο ατύχημα που ενεπλάκη την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισε να χαρίσει ζωή προχωρώντας στην δωρεά οργάνων του. Ο 22χρονος θα χαρίσει ζωή σε 5 ασθενείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όργανα του 22χρονου μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και σε ένα της Ιταλίας. Η καρδιά του στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, το συκώτι του στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, οι νεφροί στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας ενώ οι πνεύμονες μεταφέρθηκαν στην Πάντοβα.

Η ανάρτηση της μητέρας του:

flashnews.gr

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept