Ο Σάββας Ροδουσάκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη  

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος ο Οικοδόμος Σάββας Ροδουσάκης, κάτοικος Γαλιάς. Εργατικός και δραστήριος, άνθρωπος δοτικός,  της προσφοράς, ο Σάββας Ροδουσάκης είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στο χωριό όπου ζει αλλά και σε όλο τον Δήμο Φαιστού, καθώς ο κόσμος εκτιμά το χαρακτήρα του και την διάθεση του να συνδράμει όπου χρειάζεται. Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:
“Άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν στην κοινωνία και το κάνουν με μεγάλη προθυμία, ανιδιοτελώς, όπως ο Σάββας Ροδουσάκης, είναι πολύτιμοι για τον τόπο μας, διότι είναι σίγουρο ότι θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις για να προκόψει ο Δήμος τους προς όφελος όλων. Γιατί συνδημότες μας σαν τον Σάββα, νοιάζονται πραγματικά για το συνάνθρωπο τους, το διπλανό τους, το κοινωνικό σύνολο, θέλουν να συμβάλλουν για το κοινό καλό!”. Όπως ανέφερε ο Σάββας Ροδουσάκης:
“Αποφάσισα να συμμετέχω στην μεγάλη Παράταξη όλων των δημοτών γιατί αυτή η Συμμαχία Προόδου μπορεί να δώσει προοπτική ελπίδας στον Δήμο μας που αδικείται συστηματικά σε έργα παρά τις μεγάλες δυνατότητες του για ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Ας μην χάσουμε άλλο χρόνο. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!”.

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept