Κρήτη: Το market pass της στοίχισε 2000 ευρώ – Σε πανικό μια 23χρονη

Σε καθημερινό φαινόμενο έχουν μετατραπεί οι απάτες με τους επιτήδειους να σκαρφίζονται συνεχώς νέες δικαιολογίες και τρόπους για να εξαπατούν τα ανυποψίαστα θύματα τους.

Ακόμη μια τέτοια περίπτωση καταγγέλθηκε χθες στο Ρέθυμνο από μια νεαρή κοπέλα η οποία δήλωσε στις αρχές ότι έκαναν φτερά 2000 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με την καταγγελία πριν από μερικές μέρες, όταν η 23χρονη κοπέλα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιον άγνωστο ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι ο λογιστής της και την παρότρυνε να κάνει αίτηση για το Market pass.

Η άγνωστη φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής κατάφερε να πείσει την νεαρή κοπέλα και στην συνέχεια εκείνη, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, έδωσε τραπεζικά της στοιχεία στον άγνωστο.

Ωστόσο κάπου εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης για την 23χρονη. Το χρονικό διάστημα από 26 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου το φερόμενο ως θύμα είδε να κάνουν φτερά από τον λογαριασμό της περίπου 2.000 ευρώ,

Η κοπέλα αποφάσισε να πάει χθες στις αρχές και να καταγγείλει το περαστικό ενώ για την υπόθεση διενεργείτε προανάκριση

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept