Ο Γιώργης Ορφανουδάκης του Κων/νου υποψήφιος με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη

Ο Γιώργης Ορφανουδάκης θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Υποψήφιου Δήμαρχου του Δήμου Φαιστού «Τολμάμε Μαζί» Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Η σχετική ανακοίνωση: «Άλλος ένας “Τολμηρός” υποψήφιος με την παράταξή μας, ο κύριος Ορφανουδάκης Κωνσταντίνος του Γεωργίου από τη Γαλιά!

Τον καλωσορίζουμε στην παράταξή μας “Τολμάμε Μαζί” και του ευχόμαστε Καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα για να κάνουμε το δήμο μας πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού!

Ο κ Ορφανουδάκης Κωνσταντίνος γέννημα – θρέμμα της περιοχής, γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες και τα προβλήματά της. Ο ίδιος διατηρεί καφενείο στη Γαλιά και είναι σε θέση να συζητάει καθημερινά με τους περισσότερους κατοίκους για τις ανάγκες του χωριού.

“Θέλω να προσφέρω στον τόπο μου όποια βοήθεια μπορώ, για να συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά και να συνεισφέρω όσο μπορώ στην ανάπτυξη της κοινότητας με θετικό τρόπο. Ευχαριστώ πολύ το Δήμαρχο κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη και εκ νέου υποψήφιο, για την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του. Υπόσχομαι να εργαστώ για να αξίζω την ψήφο σας”.

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept