Συμπορεύεται με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη ο Γιώργος Ντισπυράκης

Στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη θα είναι στην επόμενη ‘’μάχη’’ και ο Γιώργος Ντισπυράκης όπως γνωστοποίησε και ο ίδιος σε σχετική του τοποθέτηση.

Αναλυτικά αναφέρει: Αγαπητοί συντοπίτες, αποφάσισα να ακολουθήσω τον Δήμαρχο Φαιστού και εκ νέου υποψήφιο, κo Γρηγόρη Νικολιδάκη, στην επόμενη εκλογική του προσπάθεια.

Γιατί τον κο Νικολιδάκη;

Η απόφαση μου αυτή είναι καταστάλαγμα σκέψεων και εκτιμήσεων που σχετίζονται με τον αγώνα, το ήθος, τις απόψεις, το όραμά του, αλλά κυρίως το ουσιώδες έργο και τη στάση της δημοτικής του ομάδας, μιας ομάδας με την οποία μπορώ να συνεργαστώ και στην οποία μπορώ να συμβάλω ενεργά.

Γιατί τώρα;

 Η παρουσία μου στις ανάγκες και στις κατά καιρούς περιστάσεις που απασχολούν τον Δήμο μας είναι συνεχής τόσο από προσωπικό ενδιαφέρον όσο και από οικογενειακή παράδοση.

 Έχει να κάνει επίσης με τη δική μου ετοιμότητα και διάθεση να προσφέρω στα κοινά του τόπου μας. Οικογενειακοί και συναισθηματικοί είναι οι λόγοι που δε μου το επέτρεψαν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, καθώς υπήρχε υποψηφιότητα από στενό συγγενικό μου πρόσωπο.

 Ζητώ λοιπόν τη στήριξή σας και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους όσους αγωνίζονται για το καλό του τόπου μας!

Γιώργης Βεν. Ντισπυράκης

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept