ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: Ατομικές πίτσες με πίτες από σουβλάκι…

Παίρνουμε πίτες για σουβλάκια και φτιάχνουμε εύκολα πεντανόστιμα πιτσάκια με λουκάνικο και πιπεριά. Βάζουμε μοτσαρέλα και θυμάρι και το αποτέλεσμα κολάζει.

Υλικά

  • 3 κουτ. σούπας έτοιμη σάλτσα για πίτσα ή σάλτσα ντομάτας από βαζάκι
  • 4 πίτες για σουβλάκια (ή λιβανέζικα ψωμάκια, σε καταστήματα με έθνικ προϊόντα)
  • 125 γρ. μοτσαρέλα λευκή, σε κομμάτια
  • 1/2 μικρό κρεμμύδι ξερό, σε φέτες
  • 30 γρ. καυτερό λουκάνικο τσορίθο, σε φέτες
  • 2 κουτ. σούπας πιπεριά πράσινη καυτερή, ψιλοκομμένη
  • 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φυλλαράκια
  • λίγο ε.π. ελαιόλαδο
  • αλάτι
Μαγειρική - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept