Ηράκλειο: Τον έψαχναν 3 μέρες και τον βρήκαν στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ

Από την προηγούμενη Κυριακή (11/9) ο 58χρονος άνδρας είχε εξαφανιστεί και το βράδυ της Τετάρτης (13/9) οι δικοί του ανακάλυψαν με σοκ ότι είχε βρει τον τελευταίο του προορισμό στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ο 58χρονος, επιχειρηματίας με κατάστημα στο κέντρο της πόλης, αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποφάσισε να καλέσει τον ΕΚΑΒ για βοήθεια.

Σύμφωνα με την οικογένεια του 58χρονου, ο άνδρας είχε ιστορικό προβλημάτων με την καρδιά και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, κατά τη διαδρομή προς το ΠΑΓΝΗ, υπέστη ανακοπή και άφησε την τελευταία του πνοή. Μεταφέρθηκε στα ΤΕΠ και στη συνέχεια στο νεκροτομείο, χωρίς οι συγγενείς του να έχουν γνώση για το τι είχε συμβεί.

Η αναζήτηση για τα ίχνη του ξεκίνησε από την κόρη του, η οποία βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, καθώς και από τον γαμπρό του. Αυτοί οι δύο δεν γνώριζαν τίποτα για τον τραγικό χαμό του 58χρονου. Μετά από ατέλειωτα τηλεφωνήματα και προσπάθειες, κατάφεραν να ανακαλύψουν ότι ο αγαπημένος τους βρισκόταν στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Οι συγγενείς του είναι συντετριμμένοι από την απώλεια, αλλά επίσης αγανακτούν για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το νοσοκομείο την όλη κατάσταση, πιστεύοντας ότι θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί άμεσα από τη στιγμή που ο 58χρονος μεταφέρθηκε εκεί.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept