Έφυγε με έναν βαθμό ο ΟΦΗ απ’ την Λαμία

Ο ΟΦΗ βρέθηκε δύο φορές στο σκορ, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την Λαμία μένοντας στο 2-2 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Λαμία να έχει την πρώτη ευκαιρία, αφού στο 4′ ο Καρλίτος σούταρε με την μπάλα να περνάει άουτ. Ο ΟΦΗ απάντησε άμεσα στις ευκαιρίες, αφού στο 6′ μετά από ωραία ανάπτυξη με τον Μπάκιτς να σουτάρει και τον Κοσέλεφ να μπλοκάρει. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με τον Γκαγέγος, όμως το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ. Από εκεί και μετά τα λεπτά πέρασαν χωρίς την μεγάλη ευκαιρία.

Στο 29′ ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ντίκο έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Λαμίας μετά το λάθος του Πάβλοβετς και έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας με τον Ντίκο και πάλι να φεύγει στην κόντρα επίθεση, όμως η μπάλα πέραε άουτ. Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει και στο 37′ απείλησε με τον Τσιλούλη να προπαθεί να νικήσει τον Σωτηρίου, όμως πριν πλασάρει σταμάτησε η φάση για φάουλ. Στο 40′ ο ΟΦΗ έχασε μοναδική στιγμή για το 0-2 με τον Τοράλ να βρίσκεται μέσα στην περιοχή, όμως ο Κοσέλεφ τον σταμάτησε.

Πριν βγει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Καρλίτος να παίρνει την κεφαλιά, όμως ο Σωτηρίου ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον ΟΦΗ να πηγαίνει στα αποδυτήρια έχοντας το πάνω χέρι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ δεν μπήκε συγκεντρωμένος με αποτέλεσμα η Λαμία στο 47′ να το εκμεταλλεύεται όταν στην κόντρα επίθεση ο Καρλίτος πάσαρε κάθετα για τον Τσιλούλη και αυτός με πλασέ έκανε το 1-1.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει να ξανά φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του και το κατάφερε, αφού δεν άφησε την Λαμία να πατήσει πάνω στο 1-1. Έτσι στο 67′ οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από ωραία ανάπτυξη ο Γκαγέγος βρήκε χώρο σούταρε, αυτή κάπου κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2.

Εκεί που έδειχνε το παιχνίδι ότι ο ΟΦΗ θα το κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα, η Λαμία από το πουθενά βρήκε γκολ ισοφάρισης, όταν μετά από κόρνερ ο Καρώ πήρε την κεφαλιά και άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου για το 2-2.

Ο ΟΦΗ μετά το 2-2 πήρε τα ηνία του παιχνιδιού πίεσε, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο μπροστά από την εστία της Λαμίας. Το σκορ δεν άλλαξε με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να χάσει άδικο δύο βαθμούς στην έδρα της Λαμίας.

Αθλητικά - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept