Η Χρυσούλα Αλεβιζάκη-Κυδωνάκη υποψήφια με την Παράταξη “Φαιστός-Συμμαχία Προόδου” του Γ.Μαθιουδάκη

Νιώθω έτοιμη να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτή την κοινή προσπάθεια για τον τόπο.

Υποψήφια με την μεγάλη Δημοτική Παράταξη “Φαιστός-Συμμαχία Προόδου”, με επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου, η Χρυσούλα Αλεβυζάκη-Κυδωνάκη του Κωνσταντίνου, από το Τυμπάκι, συμμετέχοντας και αυτή στην συνένωση δυνάμεων για την πρόοδο του τόπου μας.

Τρίτεκνη μητέρα με πολλαπλές ασχολίες που καλύπτουν από τις Βιολογικές Καλλιέργειες μέχρι την γλυκιά τέχνη της Ζαχαροτεχνικής, η Χρυσούλα Αλεβιζάκη-Κυδωνάκη είναι ένας υπερδραστήριος άνθρωπος, ιδιαίτερα γνωστή στην τοπική κοινωνία για την πλούσια κοινωνική και πολιτιστική της προσφορά.

Όπως ανέφερε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:
“Η αξιέπαινη προσφορά στα κοινά της Χρυσούλας Αλεβιζάκη-Κυδωνάκη, μιας νέας, πολύ δημιουργικής και ταλαντούχας σε πολλούς τομείς συνδημότισσας μας, με πλούσια εμπειρία και γνώση στην αξία των βιολογικών προϊόντων, μας προεξοφλεί ότι η ίδια θα συμβάλλει τα μέγιστα στη νέα εποχή που οραματιζόμαστε όλοι για τον δήμο μας, έναν δήμο της δημιουργίας και της προόδου! Την καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στην Παράταξη όλων των δημοτών και των δημοτισσών Φαιστού!”. 

Όπως δήλωσε η Χρυσούλα Αλεβιζάκη-Κυδωνάκη:
“Χαίρομαι να συμμετέχω σε μια κοινή προσπάθεια που συγκεντρώνει τόσο μεγάλο αριθμό δημοτών και δημοτισσών σε μια πρωτοφανή για την περιοχή μας συνένωση δυνάμεων για το καλό του δήμου μας! Προσωπικά είμαι έτοιμη να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτή την κοινή προσπάθεια, με όλη την εμπειρία που έχω ως δημότισσα που ζει και δραστηριοποιείται στον Δήμο Φαιστού και αγαπά τον τόπο της θέλοντας να τον δει να προοδεύει, για τις παρούσες και τις επόμενες γενιές!”.

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept