Περιοδεία της Μαρίας Δαριβιανάκη στον πατρογονικό της Δήμο…

Η Υποψήφια με το συνδυασμό: ''Για την Κρήτης μας Συνεχίζουμε''

Την περιοδεία της στο Δήμο Γόρτυνας, τον πατρογονικό της Δήμο, πραγματοποίησε η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος (Π.Ε. Ηρακλείου) Μαρία Δαριβιανάκη με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη ”Για την Κρήτης μας Συνεχίζουμε”. Πρώτος σταθμός  το χωριό καταγωγής της Γκαγκάλες και στην συνέχεια τα χωριά: Αγία Βαρβάρα, Στόλοι, Βασιλικά Ανώγεια, Άγιοι Δέκα και Βαγιωνιά.Η Μαρία Δαριβιανάκη συνοδευόμενη από τους συνεργάτες της είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με σημαντικούς ανθρώπους της περιοχής που διετέλεσαν στο παρελθόν σε θέσεις ευθύνης αλλά και με κατοίκους της περιοχής τους οποίους άκουσε προσεκτικά και έπειτα εξέθεσε τις θέσεις και το σχέδιο δράσης του συνδυασμού του Σταύρου Αρναουτάκη με τον οποίο κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές.Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε διεξοδικά για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Γόρτυνας όπως:
_Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι σχετικά με τις δομές υγείας και με τα περιφερειακά ιατρεία που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Γόρτυνας.
_Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί λόγω της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το οδικό δίκτυο της Γόρτυνας και αφορούν στην συντήρηση και επισκευή των επαρχιακών οδών που ανήκουν στην διοικητική περιφέρεια του Δήμου Γόρτυνας.
_Τα σοβαρά προβλήματα υδροδότησης της περιοχής, στα οποία έχουν συμβάλλει και οι ιδιαιτέρως υψηλές θερμοκρασίες που παρατηρούνται στην περιοχή
_Τα προβλήματα της εκπαίδευσης και θέματα σχετικά με την λειτουργία των σχολείων του Δήμου.
Κατά την διάρκεια των συζητήσεων αυτών διατυπώθηκαν και προτάθηκαν λύσεις εύκολα εφαρμόσιμες και λειτουργικές που μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Δαριβιανάκη ξεκαθάρισε ότι τα αιτήματα των κατοίκων του Δήμου Γόρτυνας θα αποτελέσουν απαιτήσεις της ίδιας με την εκλογή της ως περιφερειακής Συμβούλου, διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι θα είναι πάντα δίπλα τους ενώ τόνισε ότι το όραμά της δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την σύμπραξη όλων.

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept