ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Πρόεδρος των Βοριζίων

 Ο Στέλιος Φραγκιαδάκης, σημερινός Πρόεδρος της Κοινότητας Βοριζίων,μετά από μία επιτυχημένη πορεία στο τιμόνι του χωριού του ”τολμά”και στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Δ.Ε.Μοιρών με το συνδυασμό ”ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ” του Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Ο Υποψήφιος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος έχει διατελέσει και Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βοριζίων, ενώ είναι ενεργό μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Μελισσοκόμων Ανατολικής Κρήτης, ασχολείται χρόνια με τη μελισσοκομία αναπτύσσοντας δράση στη βελτιστοποίηση του παραγόμενου προϊόντος, δίνοντας ένα εξαγωγικό χαρακτήρα στο μέλι που αποτελεί έναν από τους θησαυρούς της περιοχής μας.Αποδεκτό άτομο στο κοινωνικό του περίγυρο λόγω της χαρισματικής του προσωπικότητας αλλά και μαχητικός παράγοντας της τοπικής αυτοδιοίκησης πραγματοποιώντας την επίτευξη των στόχων του αναφέροντας ορισμένα από τα έργα του:

Ολοκλήρωση του δρόμου που ενώνει τη Νίδα με τα Βορίζια, εξυπηρετώντας ανθρώπους που ασχολούνται με τη μελισσοκομία, την κτηνοτροφία, τα αγροτικά και πλήθος άλλων κατοίκων.

_ Ανακατασκευή του Δημοτικού Σχολείου Βοριζίων,  συνεισφέροντας  στην παιδεία και στην πνευματική ανάπτυξη των παιδιών.

_ Δημιουργία νέας  Παιδικής Χαράς.

_ Διάθεση 600 κυβικών μπετόν σε προβληματικούς αγροτικούς δρόμους περιμετρικά και εντός του χωριού, συντηρώντας την αγροτική οδοποιία βελτιώνοντας  επαρχιακούς δρόμους και χωματόδρομους καθημερινής χρήσης.

_Επίσης σύμφωνα με τον κ.Φραγκιαδάκη, υπάρχουν ακόμα πολλά έργα προγραμματισμένα σε ώριμο στάδιο τα οποία θα υλοποιηθούν προσεχώς, όπως το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 5 x 5 κτλ

Κλείνουμε  αναφέροντας το προσωπικό μήνυμα του Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Στέλιου Φραγκιαδάκη στους αναγνώστες του Phaistosnews.gr για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου:

“Τολμώ Μαζί” με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη γιατί έχει προωθήσει την ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες και οι αποφάσεις του βασίζονται πάντα στο κοινό καλό και την ανάγκη για βιώσιμη ανάπτυξη. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα δήμαρχο που προωθεί την ευρύτερη συμμετοχή των πολιτών στο Δήμο, που ενθαρρύνει το διάλογο και που ακούει τις απόψεις και τις ανησυχίες των πολιτών. Στηρίζω τον Γρηγόρη Νικολιδάκη γιατί είναι ενωτικός και υπάρχει θετικό κλίμα συνεργασίας και προόδου. Ζητώ τη στήριξή και την ψήφο σας, για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του Δήμου μας και για να δούμε αυτή την τετραετία που μας έρχεται, να παίρνουν σάρκα και οστά όλα τα έργα για τα οποία έχουμε διεκδικήσει χρηματοδοτήσεις”.

 

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept