Υποψήφιος με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη και ο Μανώλης Καργάκης!

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Νικολιδάκη «ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ» θα είναι στις εκλογές του Οκτωβρίου και ο Μανώλης Καργάκης!

Η σχετική ανακοίνωση: «ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ» δηλώνει ο κύριος Καργάκης Μανώλης!

Ο κ. Καργάκης, από τα Βορίζια, ασχολείται με την κτηνοτροφία, έχοντας παράλληλα και οικογενειακή επιχείρηση παραδοσιακής αρτοποιείας, όπου δραστηριοποιείται στο πλάι του ολόκληρη η οικογένεια. Ο κύριος Μανώλης Καργάκης, έχει αποκτήσει με τη γυναίκα του, Μαρία καργάκη, έξι παιδιά και τρία εγγόνια!!

Δηλώνει ενεργός πολίτης και σταθερός υποστηρικτής του Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης, “Τολμάμε Μαζί”, του κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, από την γέννηση της παράταξης αυτής μέχρι και σήμερα!

«Συμπορεύομαι στο πλάι του Δημάρχου μας, κυρίου Γρηγόρη Νικολιδάκη, γιατί είναι ένας άξιος άνθρωπος που έχει σχέδιο και πρόγραμμα για τον τόπο μας και δουλεύει σκληρά για να το υλοποιήσει. Τον εκτιμώ γιατί είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής που σε κοιτάει στα μάτια, δεν σε κοροϊδεύει και δεν σου λέει ψέματα. Στο χωριό μας έχει κάνει αρκετά έργα αλλά σε εκείνο που θα σταθώ περισσότερο είναι ότι κατάφερε με τις ενέργειές του,να ολοκληρωθεί επιτέλους ο δρόμος που ξεκινά από τα Βορίζια και καταλήγει στη Νίδα.

Ήταν ένα έργο το οποίο παρέμενε για χρόνια μόνο στα χαρτιά και εκείνος κατάφερε και το πραγματοποίησε. Στέκομαι δίπλα του και τον υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις για να συνεχίσει το αξιόλογο έργο του και να ολοκληρώσει ότι ξεκίνησε μέσα στην επόμενη πενταετία.

Προσωπικά, είμαι ένας άνθρωπος πού τολμάω πράγματα για αυτό και αποφάσισα να “Τολμήσω” και να βοηθήσω όσο και όπως μπορώ, να πάρει σάρκα και οστά το όραμα που έχει ο Γρηγόρης Νικολιδάκης για τον τόπο μας και να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για να δημιουργήσουμε ένα μέλλον αντάξιο των γενεών που θα ακολουθήσουν.

Είναι τιμή μου πού βρίσκομαι υποψήφιος στον κορμό του ψηφοδελτίου “Τολμάμε Μαζί”, για να κάνουμε το Δήμο μας Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού!».

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept