Α1 ΕΠΣΗ: 6η νίκη για Ηρόδοτο – Συνέχισε νικηφόρα ο – Νίκες για ΠΑΟΚ και Δαμάστα

Την έκτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, πανηγύρισε ο Ηρόδοτος που επικράτησε του Ρούβα στη Γέργερη, ενώ την ίδια ώρα, νίκες πανηγύρισαν ΠΑΟΚ και ΑΟΤ.

Η 6η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, συνεχίστηκε σήμερα με ενδιαφέροντα παιχνίδια, με τα βλέμματα να στρέφονται περισσότερο στη Γέργερη, εκεί όπου ο πρωτοπόρος Ηρόδοτος, φιλοξενήθηκε από τον Ρούβα. Η ομάδα της Γέργερης έβαλε δύσκολα στον πρωτοπόρο, ανοίγοντας το σκορ στο 6’ με τον Χριστοφοράκη, όμως αρχικά ο Βεζιρτζόγλου ισοφάρισε (1-1) και ο Φραγκουλάκης διαμόρφωσε το 1-2.

Στο Τυμπάκι, ο ΑΟΤ πανηγύρισε την 4η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια, συνεχίζοντας την «καταδίωξη» του Ηροδότου, έχοντας βέβαια δύο παιχνίδια λιγότερα. Στο σημερινό παιχνίδι, η ομάδα του Σουτζή επικράτησε 3-0 του Ποσειδώνα και πλέον στρέφει άμεσα τη προσοχή της στο εξ αναβολής παιχνίδι με αντίπαλο τη Μινωική που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (1/11).

Στον Κρουσώνα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 4-2 του Ανθεστίωνα, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια χωρίς να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης.

Στην Δαμάστα, η ομώνυμη ομάδα επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ με γκολ του Γιάννη και του Νίκου Κόκκινου, ενώ οι κιτρινόμαυροι είχαν χαμένο πέναλτι, δοκάρι και μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις.

Αθλητικά - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept