Ηράκλειο: Συναγερμός στην Πυροσβεστική τα ξημερώματα – Τέσσερις φωτιές ξέσπασαν μέσα σε λίγη ώρα!

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, όταν ξέσπασαν ταυτόχρονα πυρκαγιές σε τέσσερα διαφορετικά σημεία, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι φωτιές εκδηλώθηκαν περίπου στις 05:00 σε περιοχές κοντά στη Σίβα και την Αυγενική. Τα τρία πρώτα σημεία εντοπίστηκαν στον δρόμο από τη Σίβα προς την Αυγενική, ενώ η τέταρτη φωτιά ξέσπασε στο δρόμο που συνδέει την Αυγενική με τον Άγιο Θωμά. Ευτυχώς, η άμεση ανταπόκριση της Πυροσβεστικής ήταν καθοριστική.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέφθασαν άμεσα στα σημεία εκδήλωσης των πυρκαγιών. Χάρη στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της επέμβασής τους, οι φωτιές τέθηκαν υπό έλεγχο πριν καταφέρουν να επεκταθούν και να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές ή να απειλήσουν κατοικίες.

Στα τρία σημεία από τη Σίβα προς την Αυγενική, οι πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν γρήγορα, αποτρέποντας την περαιτέρω εξάπλωσή τους. Στο τέταρτο σημείο, στον δρόμο από την Αυγενική προς τον Άγιο Θωμά, οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν επιτόπου για να διασφαλίσουν την πλήρη κατάσβεση και να αποτρέψουν ενδεχόμενες αναζωπυρώσεις.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept