7η ΥΠΕ Κρήτης: Αυτοί είναι οι τρεις επικρατέστεροι για την διοίκηση

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε την τελική λίστα με τα ονόματα των τριών επικρατέστερων υποψηφίων για τις θέσεις των Διοικητών Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) της χώρας.

Για την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, οι επικρατέστεροι είναι οι Νεκτάριος Παπαβασιλείου, Μαρία Σπινθούρη και Στυλιανός Κτενιαδάκης.

Οι υποψήφιοι αυτοί προέκυψαν μετά από τον γραπτό διαγωνισμό που διεξήγαγε το ΑΣΕΠ, κατά τον οποίο οι υποψήφιοι αξιολογήθηκαν και μοριοδοτήθηκαν με βάση τις επιδόσεις τους στις εξετάσεις. Πολλοί από τους υποψήφιους που βρίσκονται στην τελική λίστα είναι ήδη στελέχη των υγειονομικών περιφερειών και ελπίζουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

Η λίστα με τους τρεις επικρατέστερους υποψηφίους για κάθε υγειονομική περιφέρεια θα αποσταλεί στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος θα επιλέξει έναν από αυτούς για τη θέση του Διοικητή ΥΠΕ. Επιπλέον, αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και αντίστοιχη λίστα με δύο ονόματα ανά υγειονομική περιφέρεια για τις θέσεις των Υποδιοικητών ΥΠΕ, οι οποίοι επίσης πέρασαν από την ίδια διαδικασία γραπτών εξετάσεων και μοριοδότησης.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept