Παγωτό γιαούρτι με άρωμα μέντας

Υπέροχο για τα καλοκαιρινά βράδια.

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μεταλλικό μπολ, που είναι ασφαλές για κατάψυξη, ανακατέψτε το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Βήμα 2
Ανακατέψτε το μέλι και τον δυόσμο σε ένα μικρό μπολ. Ρίξτε το μέλι πάνω από το γιαούρτι και ανακατέψτε μερικές φορές, ώστε το μέλι να σχηματίσει χρυσαφί «κορδέλες» στο γιαούρτι, αλλά να μην ομογενοποιηθεί εντελώς.

Βήμα 3
Καλύψτε το μπολ και καταψύξτε για 1 έως 2 ώρες.

Υλικά

  • 3 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 1 κ. σ. χυμό λεμονιού
  • 5 κ. σ. μέλι
  • 10 ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκιας μέντας
Μαγειρική - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept