Σοκ στην Κρήτη: Πρώην στρατιωτικός είχε στην κατοχή του από χειροβομβίδες, ναρκωτικά μέχρι αρχαία – Χειροπέδες σε μητέρα και γιο!

Συγκλονιστικές εξελίξεις προκύπτουν από τη σύλληψη ενός 51χρονου πρώην στρατιωτικού στον Άγιο Νικόλαο.

Ο άνδρας, γνωστός για την πλούσια στρατιωτική του καριέρα και τις πολλές διακρίσεις από αποστολές στο Αφγανιστάν, βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, όταν οι αρχές έκαναν έφοδο στο σπίτι του τα ξημερώματα της Τρίτης. Μαζί του συνελήφθησαν η σύζυγός του και ο γιος τους, σε μια υπόθεση που αποκαλύπτει σοκαριστικές λεπτομέρειες.

Η σύλληψη του 51χρονου ξεκίνησε με έλεγχο στο όχημα του γιου του, όπου εντοπίστηκαν τσιγαριλίκια. Ο πατέρας, που ακολουθούσε με τη μοτοσικλέτα του, εμπλέκεται επίσης στην υπόθεση. Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους και σε αποθήκες, οι αρχές ανακάλυψαν μια αποθήκη τρόμου. Στον χώρο βρέθηκαν χειροβομβίδες, νάρκες, αρχαία αντικείμενα, καθώς και ναρκωτικές ουσίες και υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης.

Η προέλευση των πυρομαχικών και η διαδικασία απόκτησής τους παραμένουν ασαφείς, καθώς ο απόστρατος στρατιωτικός δεν έχει δώσει ακόμη εξηγήσεις. Οι αρχές διεξάγουν εκτενή έρευνα για να διαλευκάνουν πλήρως την υπόθεση και να κατανοήσουν την προέλευση και τη χρήση των επικίνδυνων υλικών που βρέθηκαν.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept