«Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις» τόνισε η Μαρία Δαριβιανάκη στην παρουσίαση ψηφοδελτίου του Σταύρου Αρναουτάκη

Η υποψήφια Π.Ε.Ηρακλείου Μαρία Δαριβιανάκη με το συνδυασμό «Για την Κρήτη Μας συνεχίζουμε»

Τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Για την Κρήτη Μας συνεχίζουμε» παρουσίασε την περασμένη Δευτέρα (18.9.23)  σε γνωστό κέντρο ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Έκανε γνωστό το όραμα και το πρόγραμμά του, που αφορούν μεγάλα αναπτυξιακά έργα τα οποία αποτελούν κατάκτηση της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κ. Αρναουτάκης παρουσίασε το σύνολο των υποψηφίων από τις τέσσερις Περιφερειακές ενότητες  Κρήτης, ενώ έδωσε και το στίγμα του συνδυασμού αλλά και τις προτεραιότητές του για την επόμενη πενταετία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε.Ηρακλείου, Μαρία Δαριβιανάκη, η οποία είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συνομιλήσει με πλήθος κόσμου, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις και εξέθεσε τις θέσεις και το όραμά της για μια βιώσιμη και όμορφη Κρήτη.

Η κα Δαριβιανάκη μιλώντας στο iraklionews.gr τόνισε ότι θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις -εφόσον εκλεγεί- στην προώθηση των έξι βασικών στόχων που ανακοίνωσε ο κ. Αρναουτάκης προς όφελος των πολιτών & συγκεκριμένα:

1. Την προώθηση της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης προς την κυκλική οικονομία.

2. Την αναβάθμιση των παραγωγικών πυλώνων της κρητικής οικονομίας και τη δημιουργία ισχυρών βάσεων για ποιοτική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή.

3.Την ενθάρρυνση με καινοτόμα επιχειρηματικότητα, με τη δημιουργία νέων οικονομικών δραστηριοτήτων υψηλής προστιθέμενης αξίας και την αξιοποίηση του περιφερειακού ερευνητικού δυναμικού.

4. Την ανάληψη επείγουσας δράσης για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και των επιπτώσεών της. Την ενίσχυση της ανθεκτικότητας του νησιού και       την αναβάθμιση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.

5. Την ισορροπία μεταξύ υπαίθρου και αστικού χώρου με οικισμούς ασφαλείς, ανθεκτικούς και βιώσιμους και πόλεις φιλόξενες τόσο για τους πολίτες, όσο και για τους επισκέπτες.

6. Την ενίσχυση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και την αναβάθμιση της δημόσιας διοίκησης.

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept